Vil godt øje omhu drikkepenge? Læs her!

Er din vision godt? Er du korrekt uddannet vedrørende god optiker? Hvis du er usikker på, hvordan at tage sig af dine øjne, kan dit syn være kompromitteret. Eye sundhed er vigtigt, hvis du vil bevare din vision. Læs videre for at lære at passe godt på dine øjne for en levetid.

For at følge den bedste mulige øje pleje praksis, være sikker på at se kun højt kvalificerede fagfolk for undersøgelser og recepter. Tale til kære til få anbefalinger om de bedste øje læger i dit område. Dette hjælper dig med at finde det bedste mulige pleje for dine øjne.

Altid bære solbriller til at beskytte dine øjne mod UV skade. Købe en god par med stærk beskyttelse mod UV-stråler, og holde dem med dig. Din hud og øjne kan blive skadet af solen. Går ikke uden øjenbeskyttelse på solrige dage.

Solbriller er ikke alle skabt lige. Den vigtige faktor med solbriller har næsten 100% af UVB- og UVA stråler blokeret. Selvom solbriller er bare mode element for dig, ved at nogle lav kvalitet solbriller faktisk kan såre din vision.

De fødevarer, du spiser kan beskadige øjet. Undersøgelser viser, at spise fødevarer med omega-3, zink og vitamin C og R kan forhindre mange øjenlidelser. Nogle gode valg er appelsiner, bønner, nødder, tun, laks og spinat.

Omega-3 fedtsyrer er gode for dit øje helbred. Mad der er sundt og indeholder rette næringsstoffer er god til at bevare øjet sundhed. Nogle fødevarer at starte forbruger ville være bladgrøntsager, tun, hellefisk og laks. Få en tjener pr. dag for de bedste resultater.

Du bør beskytte dine øjne ved hjælp af solbriller. Selv om det er overskyet, kan UV-stråler stadig beskadige dine øjne. Når du vælger din nuancer, ser for dem, der har UV-beskyttelse. De kan være dyrere, men din vision sundhed er det værd.

Gå ind for en øje checkup temmelig ofte. Nogle øje spørgsmål kan ikke vise tydelige symptomer. Dette er grunden til regelmæssig checkups er vigtigt. Mange af betingelserne, der kan behandles, når de er opdaget tidligt.

Du bør bære solbriller. Dette vil hjælpe med at forhindre stråler fra beskadige dine øjne. Du kan udvikle grå stær eller makuladegeneration, hvis du er udsat for alt for mange UV-stråler. For maksimal beskyttelse, skal du vælge solbriller, der helt blokerer UVB og UVA stråler. Vælg wraparound solbriller for optimal beskyttelse.

Brug gode solbriller. Solbriller ward af solens UV stråler. Solbriller du vælger bør blokere UVA og UVB stråler 100%. Hvis du kører en masse, overveje polariserede linser. Dette vil mindske blænding, som du kan se. Endelig, og selv hvis du kan bære kontakter med UV-beskyttelse, du stadig nødt til at bære solbriller.

Bruge computeren for ofte kan faktisk forårsage øjenskader. Hvis du føler, at dine øjne udtørring, prøv at blinke oftere. Sørg for at du skære ned på mængden af skærmen blænding. Hvis du kan, så prøv at få en anti-glare skærm. Endelig, Placer skærmen, så dine øjne er selv med den øverste kant af skærmen. Du bør se lidt på skærmen.

Dine øjne kan i sidste ende svække. Med god pleje teknik og tips, kan dine øjne holdt i godt helbred, som du bliver ældre. Bruge de råd, du lige har lært at gøre sikker på, at dine øjne ikke forværres

Leave a comment