Vil du vide om Desktop computere? Denne artikel vil lære You

Det kan være meget forvirrende, hvis du vil angive for at købe en ny stationær computer uden hjælp. Ligesom mange mennesker, kan du kun nødt til at købe en ny stationær pc, når ene du har bryder ned eller er gamle. Denne artikel vil gøre køb lettere for dig.

Finde folk, der er at komme af med deres stationære computere. Du kan muligvis få en meget billigt, fordi andre skifter til brug af bærbare computere. Typisk, disse computere fungere fint, men tjek det før du køber den.

En boot kontrol kan gennemføres, hvis du finde skrivebordet arbejder langsomt. Gå til startmenuen og Kør et program kaldet “ms config.” Dette program kan du se de forskellige programmer, der automatisk starte op når computeren gør. Hvis du ser nogen programmer på en given liste, ikke der er dem, du har brug for, skal du deaktivere dem. Dette vil give dit system tilføjet hastighed.

Tage et nærmere blik på alle tilføjelser, der ledsager den desktop, du overvejer. Masser af stationære computere giver mulighed for at købe ekstra elementer. Virkelig, kun købe dem du har mest brug for. Sørg også for tilføjelsesprogrammerne, der ikke er tilgængelige andre steder for langt mindre. Producenter typisk jack priserne op.

Når du opretter en stationær computer hjemme er opmærksomme på typerne af produkter bruge du. Nogle bundkort fungerer kun med visse typer af processorer. Visse bundkort er kun kompatibel med visse RAM enheder. Før du køber noget, sikre deres cross kompatibilitet. Dette sikrer du ikke overforbrug og du ikke spilder tiden.

Købe en desktop, der har bare funktioner du har brug for. Køb ikke en computer, som du simpelthen ikke har råd til. Vælg komponenter og funktioner omhyggeligt som du shoppe for din desktop og spare penge.

Du bør rense støv på ugentlig basis at sikre din computer er så effektiv som muligt. Det er typisk nemt at Skru sagen og tage det ud. Alt du skal gøre er bruge en komprimeret luft til at sprøjte støv væk. Dette holder din desktop spiffed indefra og ud, så fan til at fungere på optimale.

Du bør altid være sikker på din nye computer leveres med en ordentlig garanti. Garantien vil komme i handy, hvis noget i computeren stopper i orden og efterlader du brug for hjælp hurtigt. Du kan blot returnere det og få det erstattet.

Du skal vide, hvad du vil bruge en computer for, forud for beslutningen om hvilken en til at købe. Dette vil afgøre, hvilken type computer du har brug. Hvis du spiller en masse video spil, vil du få brug for en anden computer end en person, der bare bruger deres computer til e-mail og butik.

Selv hvis du stadig har nogle spørgsmål i dit sind om, hvilken computer at købe efter at have læst denne artikel, har du nu nok råd til at komme i gang. Hvis der er spørgsmål i dit sind i computer butikken, bede en dygtige medarbejder for at få hjælp med at udfylde din computer søgning. Held og lykke i din søgning

Leave a comment