At finde den rigtige maskine til dig: Desktop Computer Køb Tips og Tricks

Hvis du lige nu købe en desktop computer for første gang, kan du ikke klar over hvordan man finder en god en. Det meste af tiden, køber du en ny computer fordi din nuværende, har et problem. Den følgende artikel vil gøre, købe en desktop meget lettere.

Hvis du har fundet, at skrivebordet kører langsomt kan du starte ved at gøre en boot check. Klik på Start, navigere til tilbehør og vælg Kør. Skriv derefter msconfig i boksen Kør. Denne menu vil vise, hvilke programmer er lanceret hver gang computeren støvler. Se hvilke du vil sjældent bruge og beslutte, om du vil maskinen. Dette vil give dit system tilføjet hastighed.

Pas på pebret tilkøbsmuligheder for enhver ny computer du køber. En masse computere giver mulighed for at få mere tilbehør. Det er vigtigt, at du køber kun hvad der er nødvendigt. Du bør også kigge, da tilføjelser kan være billigere andre steder. Noget købt fra computerproducenten, selv er normalt prissat væsentligt højere.

Tage en måling af størrelsen af skrivebordet og måle den plads, du vil placere den. Stationære computere kommer i forskellige former og størrelser. Nogle vil være små, andre vil kræve en masse plads. Du må forstå, hvad du kan virkelig passe i den plads, du har.

Støv inde i din computer hver uge at have den mest effektive computer. Simpelthen Skru og fjern sag, og spray væk støv med en dåse komprimeret luft. Det holder computeren ren og lader blæseren arbejde frit.

Købe en computer, der kommer med en solid garanti. Det gør bare sikker på, du ikke ud af hundredvis af dollars, hvis noget går galt. Hvis du har fået en garanti og nogle går galt, vil du blot kunne bringe skrivebordet tilbage igen til butikken for fastsættelse. Eller de kan tilbyde dig en ny computer af samme model til at løse problemet.

Hvis du ønsker at købe en ny Mac, men bruge PC software, kan Parallels til Mac hjælpe. Denne software giver dig mange moderne funktioner. Du vil kunne køre hvad PC program du skal. Det vil være nødvendigt for dig at købe operativsystemet.

For at vælge den rigtige desktop, indlede med udarbejdelse af en liste over de opgaver, du vil bruge det til. Dette vil hjælpe dig med at finde en computer, der passer til dine behov uden at gå måde over budgettet. Gaming krav er større end simple surfe på internettet og regningen betaler.

Når tiden er inde for dig at købe en stationær computer, Sørg for, at er enhver software, at det kommer med lovligt. Nøgle og CD bør altid komme med dit køb, så at der ikke opstår juridiske problemer eller problemer med at få softwareopdateringer senere.

Du kan stadig har spørgsmål om hvilken computer til at købe, men ovenstående stykke har tips til at få dig i gang. Hvis der er spørgsmål i dit sind i computer butikken, bede en dygtige medarbejder for at få hjælp med at udfylde din computer søgning. Held og lykke

Leave a comment