Fremragende strategier til at hjælpe dig Stop Smoking

Selv om de fleste mennesker er klar over de negative konsekvenser med hensyn til nikotinafhængighed, de stadig synes at have en hård tid, når du forsøger at afslutte denne vane. Hvis du er en af disse mennesker, indeholder denne artikel tips til at hjælpe dig til at stoppe med at ryge. Vælge de tips, der passer bedst til dig og din livsstil, og sætte dem til umiddelbar brug.

Overveje at besøge en hypnotisør om hjælp til at sparke vanen. Besøger en licenseret hypnotisør er en effektiv strategi, der har arbejdet for mange individer. Hypnotisøren vil fremkalde en dyb trance, og Gentag derefter positive bekræftelser, der vil stille sig i dit sind. Overveje denne mulighed, fordi det er arbejdet for tusindvis af mennesker!

Tale til dine kære, for at samle deres støtte i rygestop. Du er nødt til at tale med folk og lade dem vide, hvad du går, det er den eneste måde du kan få hjælp. Lad dem vide at du kan blive lidt gnaven på først, og at du ikke måske være helt selv. Rygestop kan være meget svært, så det er afgørende, at du har støtte fra dem, der er tæt på dig på dette tidspunkt.

Hvis du ikke kan afslutte kold tyrker, erstatte dine cigaretter nikotinplastre eller tandkød. Disse nikotin udskiftninger vil hjælpe dig med at afslutte ved at levere din krop med en lille mængde af stof til at hjælpe bremse tilbagetrækning.

Tal med din læge om rygestop. Din læge kan have ressourcer til rådighed til at hjælpe dig med at holde op, du ikke har adgang til. Også, hvis din læge mener, at din situation kræver det, han eller hun måske tror det er bedst for dig at tage en receptpligtig medicin til at holde op.

Beskytte din families sundhed ved rygestop. Din familie er udsat for risiko for sundhedsmæssige problemer på grund af din passiv rygning. Afslutning vil betyde, at du besparende hele familien fra en levetid af maladies. Afslutning vil gøre både dig og dem du elsker sundere.

Hvis din sande mål er at stoppe med at ryge, så mestre kunsten at holde op. Det er vigtigt at forblive vedvarende, som du kan mislykkes første gang. Når du beslutter at stoppe med at ryge, tage det hver dag. Hvis du ikke første gang, fastsat en anden rygestop dato straks. Hver gang, Sørg for at forlænge perioden mellem cigaretter en ekstra uge. Forhåbentlig vil du i sidste ende kommer til et sted, du vil afslutte og det vil vare evigt.

Det bedste du kan gøre for at starte din cigaret gratis livsstil er at bare stoppe med at ryge. Stop er den bedste måde at starte rejsen. Ved at gøre dette, gør du en pagt for aldrig at begynde at ryge igen. Selv om denne metode kan synes en smule vanskeligt. På lang sigt opvejer sundhed og fysiske fordele den indledende ubehag.

Disse forslag bør give dig en god start i befri dig selv af cigaret vane. Du fortjener en tobak gratis liv! Giv dig selv tilladelse til at leve uden afhængighed af rygning. Du vil blive belønnet med øget sundhed når du holde op med at ryge cigaretter

Leave a comment